DR. ALEX - CABINET VETERINAR PLOIESTI

Servicii animale de companie   Ploiesti   18 vizualizări Referinţă: 476

Locatie: Ploiesti


Cabinetul nostru si-a inceput activitatea in 2013, de atunci si pana in prezent am observat cum medicina veterinara a suferit schimbari majore. Filozofia noastra se bazeaza pe fericirea animalului, incercăm sa găsim soluțiile pentru fericirea animalelor de companie, abordăm problemele medicale contemporane cum ar fi sedentarismul, carențele alimentare, tulburările comportamentale și bolile asociate lor. Experienta acumulata in toti acesti ani de practica veterinara m-a facut sa inteleg ca accentul pus pe nutritie si un stil de viata sanatos imbunatateste semnificativ rata de vindecare, speranta de viata si calitatea vietii animalelor noastre de companie.

Magazinul nostru online va sta la dispozitie cu o gama variata de produse. Fie ca vorbim de o alimentație corect aleasa sau de un rasfat cu cele mai haioase accesorii, produsele noastre incurajeaza o viata sanatoasa si echilibrata.

Hrana umeda, hrana uscata, sampon, dispencere, accesorii și nu numai, aici le gasiti pe toate!

Daca nu ati avut pana acum posibilitatea de a ne vizita la adresa din Ploiesti, strada Gheorghe Grigore Cantacuzino nr. 115-117, va recomandam sa incercati magazinul nostru online si tot ce aveti nevoie va fi livrat direct la usa dumneavoastra fara a pierde timp pretios.

Alte detalii

Nume Comercial
DR. ALEX - CABINET VETERINAR PLOIESTI
Adresa
Strada Gheorghe Grigore Cantacuzino nr 99B