Arvicont

Contabilitate si HR   Ploiesti   16 vizualizări Referinţă: 477

Locatie: Ploiesti


Misiunea societatii noastre este aceea de asigura informatii complete, reale si strict confidentiale, pentru a putea consilia in luarea unor decizii privind politica de dezvoltare si strategiile firmei dumneavostra.

Specialistii nostri pot oferi solutii optime pentru probleme specifice domeniului dumneavoastra de activitate.

Suntem o societate de contabilitate, expertiză contabilă, servicii de consultanţă financiar -contabilă si audit înfiinţată în 1992 care isi promoveaza activitatea printr-o echipă de economişti, experţi contabili, juristi, inspectori de resurse umane şi specialişti IT. Vasta experienţă în domeniu, dobandita in cadrul unor companii naţionale şi multinaţionale pe o perioadă de peste 20 ani, cunostintele si specializarile asimilate prin participarea la numeroase training-uri si specializari, coroborate cu integrarea in cadrul firmei a unui colectiv tanar, activ, dinamic, ne da posibilitatea sa oferim clientilor nostrii cele mai bune solutii în domeniul financiar-contabil, politicii manageriale, resurselor umane şi IT.

Ne recomanda

Vasta experienţă în domeniu, dobandită în cadrul unor companii naţionale şi multinaţionale pe o perioadă de peste 14 ani

Cunoştintele şi specializările asimilate prin participarea la numeroase training-uri şi stagii

Integrarea în cadrul firmei a unui colectiv activ, dinamic, motivat pentru performanţă

Politica firmei, bazată pe convingerea că atenţia pentru detaliu şi perseverenţa conduc la succes

Clienţii mulţumiţi de serviciile noastre

Alte detalii

Nume Comercial
Arvicont
Adresa
Strada Elena Doamna, nr. 44, Etaj 3