ELECTRO SERVICE R.B.

Utilaje si Echipamente   Sector 4   18 vizualizări Referinţă: 481

Locatie: Sector 4


Credem că prosperitatea companiei noastre derivă din calitatea lucrărilor pe care le facem și din viziunea pe care o împărtășim cu clienții noștri.

Echipele noastre sunt formate din profesioniști cu o vastă experiență în domeniul montajului, reparării și modernizării echipamentelor energetice, care au participat de-a lungul timpului la proiecte în domeniul energetic atât în țară, cât și în străinătate, în țări precum Suedia, Italia, Luxemburg, Albania, Austria, Germania, Bulgaria, Egipt, Sudan, Africa de Sud, Pakistan sau Barbados.

Pentru a-și atinge obiectivele, compania dispune de un atelier mecanic propriu, echipat corespunzător cu toate sculele necesare: mașini de găruit, strunguri, diverse SDV-uri, cuptoare pentru uscarea bobinajelor, aparate pentru efectuarea diverselor măsurători electrice, cât și de personal calificat.

ELECTRO-SERVICE RB a implementat Manualul de Calitate, un sistem de asigurare a calității ce a fost însușit de către întreg personalul nostru în vederea efectuarea unor lucrări de cea mai bună calitate, fie ele de montaj, reparație sau de execuție a unor sub-ansamble sau piese de schimb necesare echipamentelor dintr-o centrală electrică.

ELECTRO-SERVICE RB este acreditată de către ROYAL CERT INTERNATIONAL REGISTRARS pentru implementarea systemului integrat de calitate-mediu-sănătate și securitate operațională, conform cerințelor din standardele ISO 9001:2015, ISO 14001:2004 și ISO 45001:2018. Această acreditare ne-a permis să efectuăm lucrări în centrale electrice de o complexitate mare, lucrări ce s-au bucurat de o apreciere unanimă și bine meritată.

Rezultatele economice ale companiei se îmbunătățesc constant și asigură o dezvoltare normală și sigură a activității acesteia.

De la piese noi, reparații, asistență în domeniul tehnic și până la montarea echipamentelor energetice, puteți conta pe noi pentru a forma echipă cu dumneavoastră, cu scopul de a spori fiabilitatea și randamentul întreprinderii dumneavoastră.

Alte detalii

Nume Comercial
ELECTRO SERVICE R.B. SRL
Adresa
BLVD. METALURGIEI NR. 78