ELECTRO EMIO PRODIMPEX

Utilaje si Echipamente   Bucuresti   21 vizualizări Referinţă: 482

Locatie: Bucuresti


Firma noastra a luat fiinta in anul 1993. Segmentul de piata spre care s-a indreptat atentia noastra a fost aparatura electronica profesionala, aferenta activitatii bancare cat si societatilor comerciale.

Astfel, firma se ocupa cu comercializarea si întretinerea masinilor de numarat bancnote, masinilor de numarat monede, masinilor de bandat, aparatura de detectie bancnote false, calculatoare de birou cu banda, copiatoare, masini de scris cat si a consumabilelor necesare functionarii acestora.

Furnizorii nostri de tehnica bancara sunt nume de prestigiu care produc aparatura de înalta calitate, firma noastra comercializand aparatura produsa de firmele GLORY(Japonia), FELINS(SUA), TELLAC(Japonia),DORS (Rusia).

În momentul de fata, suntem singura firma care întretine si repara aparatura marca BRANDT si în acelasi timp suntem singurii din tara care reparam placile electronice ale masinilor de bandat marca FELINS LOOP.Firma noastra a aparut pe piata si cu produse noi care au caracter de unicitate, fiind comercializate doar de noi si care au o mare fiabilitate si precizie : DETECTOR DIMENSIONAL Pentru GLORY-GFB 500.

În momentul detectarii unei alte bancnote amestecate în teancul de numarat, masina se opreste,emite un semnal sonor de avertizare si afiseaza pe display un cod. Procentul de detectie este de 100%;

DETECTOR UV pentru bancnote false masina depisteaza bancnota falsa, se opreste, emite un semnal sonor de avertizare si afiseaza pe display un cod. Procentul de detectie este de 100%.

Detectorul de falsuri poate fi folosit si la valuta, cu exceptia bancnotelor SUA. DETECTOR IR pentru bancnote false indigene.

AFISOR SUPLIMENTAR pentru masinile de numarat Glory GFB 800;

SISTEM DE UNIFORMIZARE A NUMARATORII: datorita aparitiei bancnotelor de plastic ce contin o zona transparenta, masinile de numarat se opresc foarte des sau nu numara aceste bancnote.

Sistemul uniformizeaza numararea bancnotelor, astfel încât aceasta numarare se face normal fara întreruperi.

Alte detalii

Nume Comercial
ELECTRO EMIO PRODIMPEX SRL
CUI
RO4667059
Website