ELECTRO EXIM

Utilaje si Echipamente   Sector 1   30 vizualizări Referinţă: 483

Locatie: Sector 1


Electro Exim este o companie privata, care deruleaza servicii de export-import in domeniul productiei, transmisiei si distributiei energiei electrice.

Datorita partenriatele pe care le-am intreprins de-a lungul anilor, am castigat experienta internationala in derularea proiectelor care au avut ca scop construirea de linii electrice impreuna cu ofertarea de echipamente electrice in diferite tari precum: FRANTA, MAREA BRITANIE, CROATIA, GERMANIA, GRECIA, CIPRU, SPANIA, TAILANDA, LIBAN, IRAN, EGYPT, IORDANIA, IRAQ, KUWEIT, SYRIA, TURCIA, FILIPINE, MALAYSIA, ABU DHABI, KENYA, NIGERIA, CAMEROON, CHILE si ARGENTINA.

In Romania, activitatea principala consta in importul si distributia generatoarelor de curent, activitate pe care ne-am axat incepand cu anul 2006. In domeniul generatoarelor de curent, oferim gama completa de servicii care sa sustina in cel mai eficient mod necesitatile clientilor nostri. Astfel, pe langa comercializarea generatoarelor de curent noi, oferim si generatoare pentru inchiriat, sau generatoare second hand spre vanzare. De asemenea, asiguram mentenanta sau reparatii la generatoarele peste 8 kVA impreuna cu comercializarea pieselor de schimb si a consumabilelor tot pentru aceasta gama de generatoare.

Ne straduim sa indeplinim serviciile in mod exemplar, avand ca tel cel mai mare beneficiu al clientilor nostri, astfel incat acestia vor apela la noi rand dupa rand si ne vor recomanda cu drag. Astefel daca aveti nevoie sa cumparati un generator de curent sau aveti intrebari in acest domeniu, nu ezitati sa ne contactati.Echipa noastra va sta la dispozitie !

Alte detalii

Nume Comercial
ELECTRO EXIM SRL