ELECTRO-TOTAL

Utilaje si Echipamente   Sector 2   23 vizualizări Referinţă: 493

Locatie: Sector 2


Electro-Total este o societate comercială cu capital privat fondată în 1991, având ca domeniu de activitate automatizările industriale. De-a lungul acestei perioade, Electro-Total s-a impus ca unul dintre cei mai importanţi integratori de sistem şi distribuitori de echipamente de automatizare din România.

Un rol important în această evoluţie l-a avut exigenţa noastră în selectarea partenerilor externi. Aceştia au fost aleşi întotdeauna dintre liderii mondiali în domeniile respective. Toţi partenerii noştri sunt firme importante, cu tradiţie, numărându-se printre companiile ce stabilesc tendinţele de evoluţie în domeniul automatizărilor industriale.

În prezent Electro-Total este în masură să ofere soluţii complete incluzând proiectare, livrare de echipamente, uzinare dulapuri de automatizare, dezvoltare software de aplicaţie, punere în funcţiune, şcolarizare, service post-garanţie etc.

Calitatea produselor şi serviciilorProfesionalismul specialiştilor noştri precum şi calitatea şi diversitatea produselor şi serviciilor oferite au adus în portofoliul firmei un număr mare de clienţi, printre aceştia numărându-se cele mai importante societăţi comerciale din metalurgie, construcţii de maşini, ceramică, sticlă, chimie, petrochimie, energetică, celuloza şi hârtie, prelucrarea lemnului, materiale de construcţii, medicamente, medicină etc.

ELECTRO-TOTAL are certificat sistemul de management al calitatii conform cu standardul ISO9001/2008

ELECTRO-TOTAL este autorizata ISCIR conform PT C11:2010(montaj, punere in functiune, reparatii si intretinere instalatii de ardere si automatizare pentru cazane si centrale termice) su ANRE(proiectare si executie instalatii electrice de joasa tensiune).

Alte detalii

Nume Comercial
ELECTRO-TOTAL SRL
Adresa
Str. Mecet nr. 42-44