Evolve Today

Contabilitate si HR   Sector 6   22 vizualizări Referinţă: 495

Locatie: Sector 6


Agenția de recrutare Evolve today a fost înființată în 2015, în București, din pasiunea pentru recrutare și consultanță în HR. Încă de la început, dorința noastră a fost să oferim servicii de resurse umane de calitate, bazate pe dezvoltarea și consolidarea unor relații cu adevărat profesionale, din rolul unui partener de business de încredere.

Evoluția companiei tale se traduce în evoluția noastră. Cum evoluăm? Simplu: ne raportăm mereu la dinamica pieței în funcție de nevoile de business. Vă suntem alături, de la conturarea strategiei de recrutare și până la integrarea noilor colegi în interiorul echipelor

Experiența noastră în resurse umane, la dispoziția ta

În firma noastră de recrutare găsiți consultanți cu experiență de peste 13 ani în recrutarea de specialiști și experți, recrutare top management, executive search și headhunting în multe industrii diverse, atât în București cât și alte orașe din România. Contribuim în mod direct la creșterea strategică a business-urilor partenerilor noștri prin atragerea talentelor de top și consolidarea brandului de angajator.

Fiecare serviciu pe care îl oferim, fie că este recrutare IT, consiliere în carieră, consultanță pe strategii de HR, headhunting sau altul, este însoțit de promisiunea că vom livra la înălțimea așteptărilor și lucrăm cu dedicare să demonstrăm că suntem o companie de recrutare care funcționează pe bază de încredere, transparență și parteneriat pe termen lung.

Alte detalii