Integra HR

Contabilitate si HR   Cluj-Napoca   26 vizualizări Referinţă: 496

Locatie: Cluj-Napoca


Trebuie sa stii ca Integra HR este o altfel de agentie de consultanta HR. Nu suntem aici doar pentru a gasi omul potrivit de care compania ta are nevoie.

Credem ca putem schimba viitorul companiilor care vor schimba viitorul.

Este o viziune ambitioasa. Sunt cuvinte mari, stim, dar de asemenea stim ca doar companiile ambitioase au un impact major si profund in societate. Noi suntem una dintre acele companii. Ne dorim mai mult, atat de la noi insine cat si de la clientii nostri. Vrem sa ajutam companiile care au ambitia sa reinventeze industria in care activeaza, sa construiasca echipe care pot produce acea schimbare.

Integra HR ofera servicii de evaluare a performantelor angajatilor si outsourcing resurse umane.

firma de recrutare personal - agentia Integra HR

Investim timp, experienta si mai ales pasiune pentru a construi echipe care pot transforma companii. Am inceput chiar cu echipa noastra. Pentru ca am inteles ca nu e de ajuns sa fii un bun profesionist pentru a schimba viitorul companiilor care vor schimba viitorul. Sa fii un bun profesionist e necesar. Dar nu suficient. De aceea, la Integra HR am construit o echipa de profesionisti care au o pasiune reala pentru a gasi oamenii potriviti si de a construi echipe, oameni care isi doresc sa produca schimbari pozitive si vizibile in business-ul clientilor. Nu e usor sa gasesti acei oameni. Dar i-am gasit.

Alte detalii

Nume Comercial
SC Integra HR SRL
Adresa
Str. G-ral Dragalina, nr. 81, etaj 1