EPRS.RO

Industria agricola   Sector 1   21 vizualizări Referinţă: 506

Locatie: Sector 1


NETAFIM, lider mondial în soluții inteligente de irigare, prezintă producătorilor din întreaga lume cea mai complexă ofertă de sisteme de irigare din sectorul agriculturii. Calitative, ușor de folosit și accesibile, soluțiile noastre de irigare brevetate, se pliază pe toate tipurile de culturi, teren și climă.

NETAFIM este alături de producătorii mici, mijlocii și mari, având rezultate remarcabile de-a lungul timpului, și oferindu-le acestora posibilitatea de a crește mai mult cu mai puțin.

Netafim este liderul mondial in solutii inteligente de irigatii prin picurare si micro-aspersie pentru o productivitate de durata. Cu 28 de filiale, 16 fabrici de productie si peste 4000 de angajati in intreaga lume, Netafim livreaza solutii inovative catre peste 110 tari. Fondata in 1965, Netafim a revolutionat irigarea prin picurare prin crearea unei schimbari de viziune catre agricultura irigata cu debit scazut.

Dupa o jumatate de secol, Netafim sarbatoreste 50 de Ani de Formare a Viitorului, oferind o gama larga de sisteme de irigare si solutii complementare moderne pentru agricultura, peisagistica si minerit. De la picuratori si linii de picurare, aspersie si micro-aspersie, la tehnologia de management a culturii (CMT) si sisteme de sera, produsele de piata si serviciile Netafim permit irigarea cost-eficienta pentru rezultate optime si de durata.

Alte detalii

Nume Comercial
EPRS.RO SRL
Adresa
Strada Pechea, Nr. 32-36, Et. 2
Youtube video: