Cofetariile Delice

Horeca   Campina   30 vizualizări Referinţă: 508

Locatie: Campina


Suntem în acest domeniu de peste 20 de ani și am crescut datorită faptului că iubim prăjiturile. Am deschis locație după locație pentru a fi cât mai aproape de clienții noștri.

În cofetăriile noastre găsiți o mulțime de sortimente de torturi și prăjituri. Vă invităm să savurați prăjiturile copilăriei, eclere, savarine sau alte prăjiturele delicioase.

Pentru evenimente speciale precum nunți, botezuri sau petreceri corporate realizăm torturi personalizate și oferim candy bar cu numeroase sortimente de prăjiturele.

Ne mândrim cu premiile noastre deoarece în spatele lor stau oameni valoroși care au muncit și care au investit timp și multă pasiune pentru a duce la nivel de artă meseria de cofetar.

Experiențele din cadrul concursurilor și-au pus amprenta pe modul în care lucrăm: dorința de a atinge perfecțiunea și simțul critic ne însoțesc și acum zi de zi.

De curând, Echipa Delice a câștigat premiul Cele mai bune praline din lume la Trofeul Mondial de Ciocolaterie, Gelaterie și Patiserie.

Suntem o echipă dedicată, pentru care dezvoltarea și învățarea continuă este baza pentru succes și pentru produse de calitate.

Creativi, adevărați artiști în ceea ce privește cofetăria, sau cunoscători ai rețetelor consacrate, ei sunt făuritori de opere de artă.

Fie că vorbim despre echipa din laborator sau de personalul din cofetării, toți sunt parte a unui mecanism, care în final asigură succesul.

Alte detalii

Nume Comercial
S.C. DELICE INTERNATIONAL S.R.L.
CUI
RO17279032
Adresa
Str. Nicolae Bălcescu, nr. 46