La Dolce Regal

Horeca   Sinaia   17 vizualizări Referinţă: 514

Locatie: Sinaia


Se poate spune ca La Dolce Regal este o cofetarie sau poate o patiserie, dar descrierea cel mai des auzita din gurile musafirilor nostrii este ca La Dolce este locul unde gasesti magie. Totusi, magia aceasta se desfasoara intr-un loc fizic, de aceea laboratorul nostru magic este locul unde creăm toate aceste elixiruri. Laboratorul este locul, iar magicienii ce lucreaza intr-insul sunt oameni de-ai locului, care fac totul de mana, folosind metode traditionale si tehnici aparte.

Asa procedam cand oferim servicii de catering sau cand organizam candy-bar-uri, torturi festive nunti, botezuri sau la livrarea produselor la domiciliu. Te asteptam la noi in cofetarie.

patiserie sinaia

Magicianul nostru sef este un om al carui cariera a inceput acum mai bine de 30 de ani. De aceea, beneficiind de toate cunostintele dobandite, tinand cont si de traditii, retetele se contureaza in preparate simple, dar si complexe care sunt fermecatoare. In fiecare zi magicienii nostrii creaza, de aceea produsele sunt mereu proaspete, ramanand de asemnea fidele gustului regesc. Retetele sunt deopotriva vechi si noi, dar lucrul pe care il au mereu in comun este gustul bogat care poate alina singuratati sau poate aduce laolalta prieteni si familii pentru a se bucura in jurul magiei data de gustul preparatelor noastre.

Alte detalii

Adresa
Bulevardul Carol I 33