AV HR Resurse Umane

Contabilitate si HR   Bucuresti   57 vizualizări Referinţă: 518

Locatie: Bucuresti


Cu o experienta semnificativa in resurse umane, AVHR va ofera solutii eficiente in domeniul resurselor umane acoperind urmatoarele domenii de expertiza: administrare personal, raportare revisal, salarizare, consultanta resurse umane, audit activitate administrare personal.

Suntem pregatiti sa va oferim solutii si servicii pentru problemele de administrare personal, salarizare, raportare Revisal, consultanta privind incheierea/modificarea/suspendarea/ incetarea contractelor individuale de munca, clauzele specifice cuprinse in contractul de munca, intocmire Regulament intern, etc.. Alegandu-ne pe noi, erorile frecvente care se fac in aplicarea prevederilor legale nu vor mai exista si veti evita astfel urmarile neplacute ale unor astfel de greseli: amenzi, pierderi financiare, conflicte de munca, actiuni in instanta deschise de angajati.

Venim in intampinarea clientilor nostri cu servicii de resurse umane personalizate, adaptate dimensiunii si domeniului de activitate al fiecarei societati comerciale.

Ne adresam angajatorilor, persoane fizice sau juridice din Bucuresti si Judetul Ilfov si le garantam oferirea unor servicii profesioniste si accesibile pentru orice buget.

Alte detalii

Adresa
Str. Oborul Nou nr. 13