PTT Express

Servicii de transport   Bucuresti   38 vizualizări Referinţă: 520

Locatie: Bucuresti


PTT Express by Filadelfia Group a fuzionat recent cu memex, sub brandul PTT Express. În spatele noii structuri se află acum Filadelfia Group, Memento Group și Lucian Aldescu, o asociere puternică, având o experiență vastă în piața de curierat, logistică și mobilitate. Fuziunea dintre cele 2 firme de curierat înseamnă o capacitate de investiție mai mare, un sistem IT mai performant și ușor de integrat cu magazinele online, o flotă care numără peste 100 de mașini, dar și o echipă numeroasă de angajați cu o experiență amplă în industrie, care îți stă cu drag la dispoziție.

Povestea a început în 2010 odată cu cei care au avut încredere să-și lase coletele pe mâna noastră și ne-au solicitat ajutorul pentru a trimite colete internațional către cei dragi. După o perioadă de 10 ani, în care serviciul a funcționat cu succes sub denumirea Poșta Tabita Tour și a trecut prin mai multe etape de îmbunătățire a produselor și serviciilor Poșta Tabita Tour a devenit PTT Express by Filadelfia Group. După rebranding, curieratul intern, transportul de marfă paletizată, dar și transportul la domiciliu au fost în centrul activității pe care o desfășuram.

În 2022, PTT Express by Filadelfia Group a fuzionat cu memex sub brandul PTT Express și ne propunem să devenim cel mai important jucător din piața de curierat rapid, pe categoria de colete grele, la nivel național și CEE.

Calitatea și eficiența în livrare rămân principalii parametri în baza cărora ne desfășurăm activitatea. Totodată, nu uităm să avem în vedere, umanitatea cu care te întâmpinăm de îndată ce apelezi la serviciile noastre. Știm cât este de important să ne axăm pe dezvoltare continuă pentru a fi cât mai aproape de tine. Îți suntem sprijin de fiecare dată când ai nevoie de un partener de încredere, care să-ți livreze coletele în siguranță, confort și la timp.

Alte detalii

Nume Comercial
PTT Express
Adresa
Strada Gara Herăstrău, 4C, etaj 1
Youtube video: