Sameday

Servicii de transport   Sector 2   32 vizualizări Referinţă: 521

Locatie: Sector 2


Timpul este o resursă foarte valoroasă, de aceea scopul nostru este să economisim timp pentru clienții noștri. Cu livrarea fiecărui colet, mai adăugăm o filă de poveste în cartea Sameday.

Am intrat pe piața de curierat din România de peste 15 ani și oferim servicii standardizate și specifice. Pentru noi, expresia de azi pe mâine nu e un motiv de stres, ci un principiu care ne ghidează în fiecare acțiune pe care o întreprindem. Știm că avem la dispoziție 24 de ore ca să livrăm o comandă și reușim sa scurtam timpii de asteptare zi de zi, fără excepție.

Pentru că ne tratăm clienții cu același respect cu care ne-am dori să fim tratați, cerințele lor și timpii de livrare sunt mereu o prioritate pentru noi. În prezent, avem un procent bun de livrare on time, suntem în media superioară a pieței de curierat romanești. În următorii ani, ne propunem să realizăm ceea ce până acum părea imposibil în piață de curierat: din 100 de expedieri, să livrăm 99 la timp.

În ultimii ani am investit peste 100 de milioane de euro pentru a îmbunătăți în continuare serviciile din portofoliu și acoperirea.

Avem planuri ambițioase care vor viza dezvoltarea accelerată a rețelei și, pentru că ne dorim să fim mereu cu un pas înainte, investim masiv în tehnologie pentru a construi un model de business foarte ușor adaptabil la condițiile pieței și pentru a răspunde rapid nevoilor clienților noștri.

Îmbunătățirea continuă este ambiția noastră, ne dorim să depășim standardele vest-europene la nivel de servicii și să obținem cel mai bun procent de livrarela timp din piață.

Alte detalii

Nume Comercial
S.C. DELIVERY SOLUTIONS S.A.
Adresa
Strada Gara Herastrau, nr. 6, Cladirea Globalworth Square, Etaj 7