QFort

Tamplarie   Pielesti   24 vizualizări Referinţă: 530

Locatie: Pielesti


Cine suntem?

Suntem una dintre cele mai reputate și solide afaceri antreprenoriale, născută în România, care activează la nivel internațional, fabricând tâmplărie termoizolantă de cea mai înaltă calitate. Principalele țări în care ne aflăm sunt România, Italia, Franța, Austria, Belgia, Germania, Marea Britanie, Elveția și Canada.

În centrul business-ului stă mereu clientul, iar scopul nostru este acela de a-i înțelege nevoile și de a-i face cea mai bună recomandare. Noi nu oferim simple produse, ci o experiență completă, de la consiliere, la transport, montaj, garanție și reglaj, fiind alături de clienții noștri pe toată durata de viață a produselor pe care le comercializăm.

Soluțiile noastre din PVC și Aluminiu (ferestre, uși de intrare, sisteme culisante, sisteme de umbrire) se remarcă prin durabilitate, performanță în ceea ce privește izolația termică și fonică, dar și printr-un design modern, aducând un plus de confort în orice spațiu.

Cu o experiență de 18 ani în domeniu, am construit de-a lungul timpului o rețea de peste 1.000 de parteneri comerciali, având mai mult de 1.100 de puncte de vânzare la nivel european. Produsele noastre sunt comercializate în 12 țări, iar pe sectorul ferestrelor din PVC, QFORT deține 10% din cota de piață a Italiei, 2% din cota Franței și 8% din cea a României, cifre care vin să confirme calitatea și durabilitatea produselor noastre.

Pentru a realiza sisteme de ferestre și uși termoizolante de înaltă calitate, am investit în ultimii ani cca. 110 de milioane de euro în capacităţi moderne de producţie, logistică și distribuţie.

Cu peste 1.500 de angajați, deținem una dintre cele mai moderne capacități de producție din Europa cu o suprafață totală de 106.646 mp, 7 hale de producție și un parc auto cu 347 autoturisme, 50 autocamioane și 9 autocare.

Punem accent de asemenea pe sustenabilitatea business-ului noastru, fapt pentru care am instalat pe platforma QFORT un sistem complex de panouri solare care au produs în ultimele 12 luni, 905 MW reprezentând 12,3% din necesarul de consum.

Aceste investiţii sunt o garanţie că toţi clienţii noștri vor beneficia de ferestre și uși performante, care le vor asigura confort și siguranţă pe termen lung.

Alte detalii

Nume Comercial
CASA NOASTRA S.R.L.
Adresa
Str. Calea Bucuresti, nr. 113,
Youtube video: