SALAMANDER

Tamplarie   Sector 2   23 vizualizări Referinţă: 532

Locatie: Sector 2


SALAMANDER este unul dintre cei mai importanti producatori de sisteme de profile PVC pentru ferestre si usi. Istoria mărcii începe în 1917 cu achiziționarea de terenuri mari în Turkheim, Bavaria. În 1960 este începutul activităților din domeniul tehnicilor din PVC. In 1973 a început fabricarea și distribuția profilelor din PVC pentru ferestre și uși. Principalele motive pentru succesul mărcii comerciale sunt cele tipice ale designului SALAMANDER și ale ideilor inovatoare. SALAMANDER a trasat tendințele mondiale în dezvoltarea ulterioară a designului și tehnologiei în producția de ferestre din PVC, acumuland o experiență de peste 30 de ani în tehnologia prelucrării materialelor plastice. Garanția pentru calitatea și autenticitatea know-how-ului german este faptul că SALAMANDER își produce profilele numai și numai în Germania, orașul Turkheim (lângă München).

În timp ce ceilalți producători de profile din PVC pun accentul pe prețurile de piață competitive, SALAMANDER s-a concentrat pe creșterea gamei de profile de 4, 5 și 6 camere cu o lățime de instalare mai mare de 70 mm. Nu este nici o intamplare faptul că SALAMANDER oferă cel mai larg sistem cu 5 camere cu o lățime de construcție de 76 mm, iar sistemul de profile pentru clădirile pasive are cei mai buni parametri de izolare termică. Determinantă este este culoarea alb strălucitoare a profilului și suprafața perfectă obținută prin tehnologia dezvoltată de producătorul german. Aceasta este dovada faptului că firma SALAMANDER nu face nici un compromis în ce privește calitatea produselor sale.

ROMECO PARTNER SRL vă oferă servicii profesionale în domeniul închiderii si etanșării locuințelor și clădirilor de birouri. Indiferent dacă este vorba de ferestre, uși sau accesorii, vă putem oferi cea mai bună soluție pentru spațiul dumneavoastră. Întregul proces de proiectare, fabricare, livrare și instalare este realizat de compania noastră.

Alte detalii

Nume Comercial
Romeco Partner Profesional SRL
Adresa
Strada Batistei, Nr.26,