LUCA

Tamplarie   Bucuresti   24 vizualizări Referinţă: 536

Locatie: Bucuresti


LUCA Global Group însumează o filosofie de afaceri, atent conturată pe parcursul acestor ani și direcționată înspre nișa noastră, în deservirea nevoilor identificate la nivelul acesteia. Drept urmare, ne-am asumat misiunea de a comercializa cea mai buna tâmplărie din lemn de pe piață, sub motto-ul Tâmplărie pentru o viață, livrând atât în țară cât și în Europa.

Avem o gamă variată de produse destinate tâmplăriei interioare și exterioare, dar și obloane din lemn, scări de interior și mobilă din lemn masiv. Tâmplăria de exterior (ferestre și uși) ocupă un procent de 75% din totalul de livrări, urmate într-un procent de 25% de ușile de interior, iar diferența de 5% fiind reprezentată de obloane, scări de interior și mobilă.

Producem profile din lemn stratificat de molid și stejar, iar celelalte esențe de lemn, cum ar fi: pinul nordic sau meranti, le importăm. Executăm ferestre pe profil de 40 mm cu sticlă simplă, destinate clădirilor istorice, profil de 52 mm, cu sticlă termopan și închidere de tip cremon, destinată caselor în stil clasic și monumentelor istorice, iar profilele pentru tâmplărie moderna sunt 68 mm, 80 mm și bineînțeles profilele de 92 mm, destinate caselor pasive. Ca și finisaje, folosim o gamă largă de culori și baițuri impregnante de la mărci consacrate cum ar fi Milesi și Remmers. Feroneria cu care echipăm tâmplăria este Roto Germania sau Maco Austria, în funcție de caz. Sticla utilizată de noi este marca Saint Gobain, care pornește de la cel mai simplu pachet de geam termopan, cel de 24 mm și ajunge până la cel mai sofisticat sistem cu protecție fonică și coeficient termic, destinat caselor pasive.

Alte detalii

Nume Comercial
LUCA Global Group SRL
Youtube video: