DCA Ambalaje

Prelucrare si fabricare   Bucov   59 vizualizări Referinţă: 541

Locatie: Bucov


Obiectivul nostru principal îl reprezintă satisfacerea tuturor cerințelor ce vin din partea clienților nostri în materie de ambalaje și produse de unică folosință.

Seriozitatea și promtitudinea de care dăm dovada zi de zi în relația cu clienții, ne-a lansat pe o poziție superioară pe piața ambalajelor și ne-a adus beneficii și multiple colaborări cu clienți care se dovedesc a fi mulțumiți pe deplin de produsele și serviciile noastre.

Logistica ocupă un loc important în structura DCA. Comenzile clienților noștri sunt gestionate în cel mai eficient mod astfel ca aceștia să primească comenzile la timp și în condiții de maximă siguranță.

DCA folosește în producție echipamente profesioniste care asigură fabricarea unor produse de o înaltă calitate. Echipamentele se schimbă frecvent, pentru a lucra tot timpul cu ultimele tehnologii de pe piață.

DCA oferă produse din materie primă de maximă calitate. Atât produsele noastre cât și cele distribuite de noi respectă cele mai înalte standarde de calitate.

Ce ne recomandă?

Experienţa ne-a învăţat că fiecare produs trebuie să fie unic şi independent. Fiind o companie cu orientare către client, vă putem oferi produse de calitate respectând cerinţele şi termenele de livrare.

DCA este pe piață de peste 15 ani. Cu trecerea timpului, serviciile noastre s-au îmbunătățit în mod constant fapt dovedit prin certificările obținute și prin recomandările clienților noștri.

Colaboratorii nostri vin din diverse domenii precum: industria alimentară, industria chimică, industria mobilei, industria ușoară, industria auto, contrucţii şi transporturi.

Alte detalii

Adresa
Strada Tineretului, Nr. 47