CELLUTEC

Prelucrare si fabricare   Filipestii de Padure   34 vizualizări Referinţă: 543

Suntem pe piață pentru a oferi ambalaje de calitate care să protejeze, să aducem inovații care să rezolve probleme critice în domeniul ambalării și să construim împreună o lume mai bună decât cea pe care am găsit-o.

Fondată în anul 1980, CELLUTEC este astăzi cel mai important jucător european în procesarea spumei în sectoarele de ambalare personalizată, de acustică și de aplicații industriale.

Pionier în prelucrarea spumei, Cellutec și-a dezvoltat expertiza reală de-a lungul mai multor decenii și a făcut din aceasta un punct de referință în acest domeniu.

Fiind un conglomerat industrial francez, grupul Cellutec are cinci fabrici de producție (inclusiv Corrupad) în Franța și una în România. Toate fabricile sale oferă acoperire europeană și servicii locale. Din 1993, grupul Cellutec a fost integrat în holdingul industrial francez AMIQUAR, care controlează în principal aproximativ 50 de companii industriale (300 de milioane de euro)

Cu sediul intre Brasov si Bucuresti, aproape de Ploiesti, Cellutec Romania este specialist in ambalaje. Putem transforma spuma și polipropilenă, dar avem și o gamă largă de produse de revânzare.

Alte detalii

Adresa
Str. Principala, Nr. 941