Allianz-Tiriac Unit Asigurari

Servicii   Sector 2   22 vizualizări Referinţă: 545

Locatie: Sector 2


Asigurari si ceva in plus

Avem standarde inalte in ceea ce priveste calitatea produselor si serviciilor oferite clientilor si partenerilor nostri comerciali.

O dovada in plus a atentiei acordate calitatii serviciilor oferite clientilor nostri este si certificareaISO Sistemului de Management al Calitatii implementat in cadrul companiei, in conformitate cu cerintele standardului international ISO 9001:2015.

Suntem un sustinator ferm al importantei si al beneficiilor asigurarilor de locuinte, de aceea suntem este unul din principalii membri fondatori PAID (Pool-ul de Asigurare Impotriva Dezastrelor Naturale), participand cu 15% la capitalul social al PAID, cota maxima de participare permisa de lege.

Construim programe complexe si cuprinzatoare de reasigurare, plasate la reasiguratori renumiti la nivel mondial, protejand astfel in mod adecvat raspunderile pe care ni le-am asumat. Siguranta clientilor nostri este astfel conferita si de puterea financiara a partenerilor reasiguratori, marea majoritate a portofoliilor fiind protejate de catre reasiguratori cotati cel putin AA- de catre Standard & Poors, in cateva cazuri folosind si reasiguratori cotati cu cel putin A- de catre agentiile de rating.

Detalii despre produsele si serviciile noastre de asigurare

Produsele Allianz-Tiriac Unit sunt accesibile prin intermediul sediilor din Bucuresti si din alte orase mari din Romania, prin intermediul agentilor si brokerilor de asigurare autorizati cu care avem semnate contracte de intermediere, precum si online.

Poti consulta aici reteaua teritoriala Allianz-Tiriac Unit.

Alte detalii

Nume Comercial
Allianz-Tiriac Unit Asigurari S.A.
Adresa
Sos. Pipera, Nr. 42, Etaj 1 (Camera 1) si Etaj 16