Fimplast

Servicii   Ploiesti   14 vizualizări Referinţă: 547

Locatie: Ploiesti


Compania noastra a luat fiinta in anul 1996, ca o firma romano-italiana, avand ca obiectiv principal productia de ambalaje flexibile. Compania si-a inceput activitatea dornica sa-si consolideze pozitia pe segmentul de piata pe care actioneaza prin produse al carui element de referinta sa fie calitatea.

Acest lucru a fost posibil in conditiile in care managementul firmei a inteles din primul moment ca unul din elementele cheie este capabilitatea personalului si ca trebuie sa intreprinda actiuni care sa garanteze performanta ei in concordanta cu cerintele pietei si clientilor.

Asimilarea intr-un interval scurt de timp de utilaje performante si complexe, la nivelul cererii unei piete exigente, a demonstrat flexibilitatea deosebita a companiei in adaptarea la cerintele pietei. In viitor ne propunem extinderea activitatilor companiei oferind o diversitate de produse noi in domeniul de ambalaje flexibile..

Societatea noastra are implementat sistemul de management al calitatii ISO 9001:2008 HACCP si sistemul de management de mediu 14000:2009. De asemenea societatea noastra functioneaza in conformitate cu OMS. nr. 976/16.12.1998 pivind aprobarea normelor de igiena privind productia, prelucrarea, depozitarea, pastrarea, transportul si desfacerea alimentelor, HG 1198/24.10.2002 privind reglementarea productiei, circulatiei si comercializarii alimentelor, asa cum reiese din buletinele de analiza emise se catre laboratoarele de analiza microbiologica LAREX Bucuresti si Avizului Sanitar emis de catre Institutul de Sanatate Publica Bucuresti, precum si a HG 349/2002 art. 7 privind limitale impuse la prezenta metalelor grele continute de produsele care intra in contact cu alimentele.

Alte detalii

Adresa
Str. Valeni, nr. 141