Groupama Asigurari SA

Servicii   Sector 1   23 vizualizări Referinţă: 549

Locatie: Sector 1


Născuți dintr-un act de solidaritate

Povestea noastră începe în secolul al 19-lea, cu un act de solidaritate. Atunci, câțiva fermieri francezi au înțeles că doar împreună pot depăși mai ușor neprevăzutul.

Peste tot în Franța, acești fermieri au creat fonduri mutuale locale, pentru a se proteja reciproc de provocările aduse de capriciile vremii, pentru a se refinanța în cazul unor pierderi, dar și pentru a-și da o mână de ajutor în viața de zi cu zi.

Așa s-a născut Groupama, un grup international de asigurări și servicii financiare, prezent în 10 țări. Astăzi, nu mai suntem doar o companie de asigurări agricole, dar valorile celor care ne-au creat sunt parte din ceea ce am devenit.

Prezenți în România încă din 2009, suntem astăzi unul dintre liderii pieței de asigurări, cu un portofoliu divers de produse și servicii care adresează toate nevoile de asigurare: asigurări generale, proprietăți și auto, asigurări de raspundere civilă, asigurări de persoane, asigurări agricole, asigurări de viață și asigurări de sănătate.

100 de ani in Franta si a patruns progresiv pe piata romaneasca in perioada 2007-2008, prin achizitionarea a trei companii locale de asigurari: Asiban, BT Asigurari si OTP Asigurari .

Alte detalii

Nume Comercial
Groupama Asigurari SA
Adresa
Str. Mihai Eminescu nr.45