GENERALI ROMANIA ASIGURARE REASIGURARE S.A.

Servicii   Sector 1   26 vizualizări Referinţă: 550

Locatie: Sector 1


Viziunea noastră este să protejăm activ și să îmbunătățim viețile oamenilor. Oferim o gamă variată de produse și soluții flexibile de asigurare.

Suntem unul din liderii sectorului de asigurări din întreaga lume, cu o experienţă de peste 180 de ani în domeniul asigurărilor.

Generali Group are peste 55 de milioane de clienţi în întreaga lume şi 74.000 de angajaţi si este prezent în peste 60 de țări din întreaga lume. Este Asiguratorul de Viață nr. 1 în Europa, după veniturile din prime și una dintre cele mai de încredere companii din România, concentrate pe dezvoltarea unui business sănătos, pe termen lung.

REGULI DE CONDUITA PE PAGINĂ

Vă reamintim tuturor faptul că trebuie să mențineți un ton prietenos și respectuos în dialogurile purtate pe această pagina. Comentariile, opiniile și imaginile postate de fanii noștri nu reflectă neaparat punctul de vedere al companiei.

Nu sunt premise postările sau comentariile postate de fani și care au un conținut licențios/vulgar sau instigator. De asemenea nu sunt permise postările sau comentariile cu un caracter comercial. Nerespectarea celor menționate anterior atrage după sine, în mod automat, sancțiuni care pot duce la banarea utilizatorului și ștergerea comentariilor sau postărilor.

Alte detalii

Nume Comercial
GENERALI ROMANIA ASIGURARE REASIGURARE S.A.
Adresa
Piața Charles de Gaulle, nr. 15, Etajele 1, 6 si 7