Cristian Pătrașcu

Casa si Gradina   Sector 4   13 vizualizări Referinţă: 559

Locatie: Sector 4


Salutare!Ma numesc Cristian Pătrașcu, arhitect si designer interior, am absolvit Universitatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu, București. Cu o experienta de peste 8 ani in Arhitectura si Design de Interior, lucrările mele anterioare acoperă o gamă largă de proiecte, cu funcțiuni publice și private, fiind specialist in amenajari interioare.Am lucrat mai mult 2 ani in Londra, in cadrul unuia din cele mai mari birouri de Arhitectura si Design Interior, avand sansa de a participa si de a conduce proiecte internationale. Perioadele petrecute in birourile din New York si Singapore m-au ajutat sa imi perfectionez cunostiintele in materie de Design Interior si sa fiu la curent cu cele mai noi tendinte.

Impreuna cu echipa mea, incearcam să transmitem o viziune unica în proiectele realizate, considerand că orice amenajare sau reamenajare de spațiu este un moment bun pentru schimbare și evoluție prin spațiile inovatoare și prin utilizarea adecvata a materialelor, luminii, transparenței și culorilor.Studioul nostru iti pune la dispozitie o serie de servicii de design interior, personalizate si adaptate bugetului tau. Filozofia de bază fiind aceea de a crea soluții individuale, funcționale și nu în ultimul rând, impozante din punct de vedere estetic pentru clienții care își doresc o viață comfortabilă.

Alaturi de echipa mea de designeri, ingineri, producatori de mobila si finisaje, putem transforma in realitate pana si cele mai indraznete proiecte.

Email: [email protected]

Tel: 0737558986

Alte detalii

Adresa
plaiul Unirii, Nr. 6, Bl. B3A, Et. 4