EURO MARKETING BUILDING PRODUCTS

Constructii   Sector 5   19 vizualizări Referinţă: 569

Locatie: Sector 5


EURO Marketing Building Products este o companie infiintata in anul 2003 oferind partenerilor beneficiari solutii de ultima ora in domeniul amenajarilor interioare.

Experienta acumulata in timp prin parteneriatele cu marii producatori de materiale de constructii (ARMSTRONG, WEBER, SAINT GOBAIN, RIGIPS, HIRSCH, DESSO) ne permit recomandarea solutiilor eficiente clientilor nostri, asigurandu-le acestora asistenta in executia lucrarilor si eliminand in acest fel situatiile utilizarii necorespunzatoare a materialelor si a sistemelor.

Imbunatatirea continua a serviciilor si a ofertei, seriozitatea si promptitudinea in relatia cu beneficiarii nostri reprezinta cateva dintre principiile acestei companii.

Servicii

Euromarketing Building Products ofera beneficiarilor posibilitatea livrarii materialelor la locatia stabilita de client.

Specialistii nostri va asigura consultanta in alegerea produsului si obtinerea solutiei optime pentru proiectul dumneavoastra, oferindu-va suport pentru calculul necesarului de materiale si pentru estimarea pierderilor tehnologice.

Organizam cursuri pentru perfectionare a tehnicilor de montaj si asiguram asistenta tehnica pe toata durata executiei precum si consultanta post-vanzare.

Alte detalii

Nume Comercial
EURO MARKETING BUILDING PRODUCTS SRL
Adresa
Electromagnetica Business Park, Calea Rahovei nr. 266-268, CORP 60 Etaj 3