Cronoscar

Auto   Ploiesti   19 vizualizări Referinţă: 576

Locatie: Ploiesti


Companie de închirieri auto cu peste 17 ani de activitate.

Acest fapt reprezintă o provocare pentru noi, având o mare responsabilitate să satisfacem așteptările clienților noștri oferindu-le servicii de înaltă calitate.

Agenții noștri din teritoriu responsabili cu livrarea mașinilor sunt întotdeauna aproape de Dvs. La efectuarea închirierii, veți primi un email de confirmare. Simultan, rezervarea dvs. va fi înregistrată în sistemul nostru, urmând sa fiți contactat cu o oferta în care se va confirma prețul de pe website, data și locul livrării. De asemenea, agenții noștri vor respecta locul livrării cerut de Dvs., iar pentru livrările din aeroporturile internaționale veți fi așteptat(ă) după cum urmează:

Mașina va fi în parcarea aeroportului în imediata vecinătate a terminalului Sosiri, iar agentul de livrări vă va aștepta cu o plăcuță cu numele dvs. în cladire, langa bara metalică ce marchează ieșirea din terminal. Vă recomandăm să vă deschideți telefonul mobil. În cazul oricăror probleme veți fi contactat telefonic. De asemenea, agentul nostru va urmări aterizarea cursei Dvs. așteptând sosirea avionului și descărcarea bagajelor.

În niciun caz (cu exceptia întârzierilor de lungă durată > 3 ore) agentul nostru nu va părăsi clădirea terminalului Sosiri până la întâlnirea cu Dvs., iar dacă o va face, va reveni imediat înainte de aterizarea avionului.

Livrăm mașinile noastre sau le preluăm de la aeroport după ce perioada de închiriere s-a sfârșit, complet gratuit la solicitatea clientului. Pentru mai multe informații referitoare la această opțiune vă rugăm să consultați pagina "Termeni și Conditii", să ne contactați la [email protected] sau la numărul de telefon (+40) 730.111.008.

Alte detalii

Nume Comercial
SC Cronoscar SRL
Adresa
Curcubeului 33