SOCIETATEA PROFESIONALĂ CONCORDIA

Notariat   Sector 3   18 vizualizări Referinţă: 581

Locatie: Sector 3


SOCIETATEA PROFESIONALĂ CONCORDIA se bucură de o experienta îndelungată a membrilor echipei sale.

Fondat în 1995, odată cu trecerea de la Sistemul notarial de Stat, la cel Privat, la acea dată fiind organizat ca birou individual, Biroul notarial Concordia a trecut prin etapele de dezvoltare necesare creșterii și dezvoltării unei abordări notariale cât mai apropiate de necesitățile sociale actuale ale spațiului românesc.

Astfel , ca urmare a îndelungatei experiențe s-a dezvoltat o viziune clară ce aduce o perspectivă dinamică în cadrul relațiilor juridice din spațiul românesc.

Oferim soluții practice, în deplină concordanță cu legea, atât în sfera internă cât și în cea internațională.

Experienta noastră include multiple colaborari cu entități jurdice naționale și internaționale, din sfera Dreptului Civil, Dreptului Familiei, a Dreptului Comercial, Dreptul Afacerilor, Drept International, Drept Administrativ și Financiar, precum și colaborări cu entități ce își desfășoară activitatea în alte ramuri ale Dreptului, în măsura în care cele de mai sus sunt necesare în vederea ducerii la îndeplinire a solicitarilor adresate.

Oferim aceeași dedicare și calitate, atât la întocmirea actelor uzuale cât și a celor cu caracter extraordinar, beneficiind deja de o vastă experiență în felurite proiecte de dezvolare în cadrul pieței de bussiness cât și în cadrul pieței imobiliare.

În cursul activității noastre colaboram cu experți din variate domenii, pentru a aduce soluții complete problemelor cu care suntem investiți.

Alte detalii

Adresa
Calea Vitan 108 bl. V35 sc. 2 ap. 37,38,42