EURODAC CONSULTING

Utilaje si Echipamente   Sector 4   23 vizualizări Referinţă: 583

Locatie: Sector 4


Eurodac este fabrica de mașini automate pentru producție care realizează linii complet automate sau mașini de sine stătătoare.

Folosim componente industriale interschimbabile care se pot achiziționa rapid din România.

Căutăm simplitatea soluțiilor cinematice astfel încât viitoarele mașini automate să nu depindă de producătorul unei anume tehnologii și nici să nu trebuiască să fie operate sau întreținute de personal cu înaltă calificare.

Evaluare proiect

Verificăm cerințele clientului și căutăm soluții constructive, potrivite pentru realizarea echipamentului, dar și pentru interacțiunea cu operatorii și personalul de întreținere

Gestionarea proiectului

Este întocmit planul de lucru, se informează clientul despre: stadiul lucrărilor, utilități, poziționarea în fabrică, teste etc.

Proiectare mecanică

Este realizat proiectul și sunt scoase desenele de execuție astfel încât să poată fi prelucrate direct de echipamente.

Proiectare electrică

Pe baza cerințelor dinamice și a secvenței de mișcări se realizează dimensionarea componentelor și a panoului electric.

Execuție mecanică

În atelierul de prelucrări sunt executate piesele iar în atelierul de montaj sunt realizate cadrele și suporții, apoi toate piesele sunt asamblate.

Execuție electrică

Se realizează poziționarea componentelor în panoul electric și se realizează conexiunile electrice urmând a se face testele de calitate a panoului electric.

Montaj și testare internă

Testare internă și validare la Eurodac: după conectarea panoului electric la echipament, sunt realizate testele de casă pentru a aduce echipamentul la regimul de funcționare din temă.

Punere în funcțiune și validare la client

In fabrica clientului este poziționat echipamentul în zona alocată și sunt făcute legăturile cu celelalte echipamente. Apoi se încep testele de productivitate și calitate, urmând instruirea și apoi verificarea cunoștințelor presonalului.

După predarea documentelor, Eurodac păstrează legătura permanent cu clienții pentru a asigura suport tehnic rapid.

Eurodac este o companie business to business care produce echipamente industriale moderne personalizate dupa cerințele clientului, fiabile și eficiente.

Pentru că productia este în România, Eurodac asigură livrare rapidă iar inginerii noștri oferă suport tehnic specializat și service rapid.

Echipamentele performante și automatizările industriale Eurodac sunt proiectate conform cerințelor clienților, pentru creșterea productivității din industria alimentară, industria farmaceutică, a bunurilor de consum, a materialelor de construcții, cosmetică sau auto.

Practic, Eurodac furnizează utilaje automate pentru producție și fabrici la cheie pentru producția de serie ambalare, procesare, transport, manipulare, etichetare.

Profesionalismul și respectul pentru produsele de calitate ne ghidează munca. Printre clienții care au încredere în noi se numără Coca Cola, Heidi, Chio, Angst, Mega Image, Nestle sau Continental.

Echipa Eurodac este formată din specialiști care au lucrat în proiecte internaționale, pe trei continente America, Europa și Asia, dobândind astfel o experiență vastă în furnizarea de linii de producție performante, cu tehnologii și concepte moderne la costuri optime, adaptate climatului economic românesc. Inginerii noștri oferă soluții personalizate, ținând cont de componentele industriale agreate de client și de eficientizarea costurilor.

Cu o experienta de peste 15 ani pe piața românească, echipamentele Eurodac sunt proiectate astfel încât să ofere:

optimizarea spațiului disponibil

eliminarea accidentelor de muncă

asigurarea eficienței dorite

eliminarea pierderilor generate prin: materie primă, ambalaje sau produse non conforme

Prin intermediul parteneriatelor încheiate la nivel internațional cu producători din industria de echipamente și mașini, putem să le oferim clienților noștri echipamente industriale la un raport excelent performanță/preț.

Eurodac este mai mult decât un partener, e parte din echipă!

Alte detalii

Nume Comercial
EURODAC CONSULTING SRL
Adresa
Platforma industriala ALPHA PROD Șoseaua Berceni nr. 8