Avocat Olimpia Vișan

Cabinet Avocatura   Ploiesti   14 vizualizări Referinţă: 591

Locatie: Ploiesti


Servicii juridice de înaltă calitate

Toate cazurile clientilor nostri sunt abordate identic: cu maxima seriozitate, implicare si ambitie. Apararea interesul legitim al clientilor nostri constituie axa principala a eforturilor si a muncii noastre. Ne asiguram de faptul ca toate informatiile juridice necesare sunt explicate intr-un limbaj simplu si direct, astfel incat sa poata fi intelese si folosite direct de catre acestia. Fie ca este vorba de divort, Custodia Copiilori sau partaj judiciar, cel mai important instrument pe care il oferim clientilor nostri este controlul asupra situatiei in care se afla.

Solutii optime, in spiritul legii

Cunostintele juridice, experienta dobandita si inclinatia catre finalitati practice constituie temeiul serviciilor noastre. Incercam sa obtinem cele mai bune rezultate posibile prin evaluarea permanenta a situatiei juridice si de fapt a clientilor pe care ii asistam. Ne adaptam infrastructurii legale in perpetua modificare, propunand strategii personalizate si care sa indeplineasca toate standardele normative aplicabile.

Confidentialitate

Confidentialitatea este obligatorie si bivalenta in relatia client-avocat. Stim ca procesul de divort, de Custodia Copiilor sau de partaj judiciar inseamna decizii dificile, momente tensionate si schimbari profunde. De aceea, intelegem si aparam necesitatea clientilor nostri la liniste si discretie pe perioada litigiului.

Respect fata de clienti

Relatia Cabinetului cu clientii nostri se bazeaza pe respectul fata de acestia, fata de copiii si familiile lor, fata de problemele juridice si afective pe care la intampina. Credem cu tarie faptul ca, in cazuri de dreptul familiei, avocatul trebuie sa fie mai mult decat un simplu reprezentant juridic; el trebuie sa fie un prieten si un bun sfatuitor.

Alte detalii

Adresa
str. Maramures nr. 5a