Iatsa Campina

Auto   Campina   21 vizualizări Referinţă: 592

Locatie: Campina


Lider de piata pe sectorul de vanzari auto, Iatsa Campina vine cu o solutie europeana de prezentare si vanzare a intregii game de automobile Dacia printr-un show-room modern, conceput si realizat in conformitate cu standardele in domeniu.

Filosofia companiei se bazeaza pe doua concepte: apropierea de client si deschiderea fata de acesta. Astfel, Iatsa Campina a fost prima firma de vanzari auto care a comercializat masini in rate fara garanţii imobiliare. Aprecierea serviciilor noastre de catre clienti s-a concretizat in cele peste 31 000 autoturisme vandute in toata tara.

Pe langa activitatea de vanzari, Iatsa Campina dispune si de patru unitati service ultramoderne, cu echipe de specialisti ce insumeaza peste 200 de oameni. Echipele pot asigura, in orice moment, orice tip de reparatii auto pentru toata gama de autoturisme interne si de import, cat si pentru orice tip de camioane. Noua unitate service, situata pe DN 1 la km 90 in dreptul localitatii Campina, cu o suprafata de 10 000 metri patrati, dispune de un atelier mecanic dotat cu echipamente tehnologice performante si de o vopsitorie auto moderna, de ultima generatie. Cele patru unitati service sunt complementare, asigurand operatii de reparatie pentru orice marca de autovehicule.

Iatsa Campina este o companie care priveste in viitor.

"Strategia noastra de dezvoltare are in vedere respectarea mediului inconjurator si intentionam sa investim numai in echipamente tehnologice care respecta normele ecologice in vigoare. Prin tot ceea ce intreprindem suntem siguri ca vom avea un impact pozitiv in dezvoltarea comunitatii.

Ing. Mihai Rizescu

Director General

Alte detalii

Adresa
Aleea Pestisori nr. 16, Campina