HARY Dezmembrari

Auto   Bucov   24 vizualizări Referinţă: 596

Locatie: Bucov


DE 15 ANI IN DOMENIUL AUTO. LA INCEPUT PRIN FIRMA DE IMPORT AUTO RULATE, DIN UNIUNEA EUROPEANA, IAR MAI APOI PRIN FIRMA DE DEZMEMBRARI AUTO.

ULTERIOR AM DEZVOLTAT SI PARTEA DE SERVICE AUTO, VENIND CA O COMPLETARE PENTRU CELELALTE ACTIVITATI DIN GRUP.

La HARY DEZMEMBRARI ne ocupam exclusiv cu dezmembrari auto, importam masini dupa anul 2000 pentru a le dezmembra. Incercam sa oferim piese pentru toate marcile si modele de autoturime.

HARY DEZMEMBRARI a luat nastere in 2011, ca o ramura specializata in cadrul HARY AUTO si a venit ca un raspuns natural la solicitarile venite din partea clientilor nostri si interesul pentru piese auto de schimb.

Sistem de management integrat

Importam masini din toate tarile Uniunii Europene pentru a le dezmembra. Calitatea este foarte importanta pentru noi, de aceea din 2015 am implementat sistemul de management integrat, calitate, mediu SR EN ISO 9001/2008 si SR EN ISO 14001/2005. Aceste sisteme de management ne-au ajutat sa identificam nevoile clientilor si sa scurtam timpul de la achizitia masinii si momentul in care clientulului i se livreaza piesa comandata.

Consultanta, garantie, livrare rapida

Clientii nostri beneficiaza de consultanta in indentificarea pieselor, prin programe online de specialitate. Transparenta in vanzare ne preocupa in mod special, de aceea, la solicitarea clientilor, putem trimite poze cu piesele solicitate. Acest lucru le ofera clientilor nostri posibilitatea sa compare piesele de la noi cu piesele pe care le au deja pe masina. Le oferim clientilor variante optime de piese si componente din dezmembrari pentru masinile lor. Piesele se vand cu GARANTIE! Livrarea se face rapid, in 24 ore, oriunde in Romania, prin Fan courier.

Primim masini pentru programul RABLA si nu numai

Suntem acreditati RAR si colectam masini chiar si pentru programul RABLA.

Asiguram transport cu platforma autorizata si eliberam documentele necesare pe loc.

Alte detalii

Adresa
DN1B NR. 288