SC Econet Auto SRL

Auto   Bucuresti   17 vizualizări Referinţă: 601

Locatie: Bucuresti


SC Econet Auto SRL este un service auto autorizat RAR care se adreseaza tuturor categoriilor de clienti persoane fizice cat si juridice, avand capacitatea logistica si resursele necesare de includere in categoria clientilor, societatile romanesti si multinationale ce detin flote auto.

Datorita unei bune organizari si a unui personal calificat, durata de reparatie si/sau mentenanta este una de invidiat.

Un alt aspect care vine in intampinarea clientului este acela ca daca in timpul servisari sunt intampinate dificultati, acestea pot fi remediate intr-un timp record si costuri minime, datorita atelierului nostru de reconditionari unde putem realiza aproape orice datorita utilajelor detinute cat si datorita experientei tehnicienilor nostri.

SC Econet Auto este un service dedicat reparatiilor mecanice complexe si complete, reconditionari motoare si turbine, toate pentru orice tip de autovehicul. La Econet Auto aveti posibilitatea de a economisi timp prețios cu deplasarea la service prin intermediul serviciului de tip door to door.

Serviciul door to door oferit de Econet Auto este asigurat de Luni pana Vineri intre orele 09:00 17:00.

Acest serviciu se refera la preluarea pe platforma a autovehiculului in vederea reparatiilor sau operatiunilor de mentenanta de la si la locul unde este parcat, pe raza municipiului Bucuresti si judetul Ilfov, returnarea facandu-se dupa finalizarea lucrarii.

Alte detalii

Nume Comercial
SC Econet Auto SRL
Adresa
Sos. Gagu nr. 170, Sat Vanatori, Com. Petrachioaia, Jud Ilfov