PETAL COM - Librariile Creionel

Educatie   Ploiesti   21 vizualizări Referinţă: 602

Locatie: Ploiesti


Compania PETAL COM SRL a fost înfiinţată în urmă cu mai bine de 25 de ani, şi are ca obiect principal de activitate distribuţia de birotică şi papetărie, consumabile IT, materiale si produse promotionale, mobilier personalizat, echipamente protecţia muncii. Pe parcursul acestor ani am reuşit să câştigăm un segment important de piaţă în diverse domenii de activitate prin promptitudine, flexibilitate şi desigur, calitatea produselor.

Gama noastră de produse se adresează tuturor sferelor de activitate: industriei alimentare, construcţiilor civile sau industriale, atelierelor, industriei farmaceutice, industriei petroliere şi petrochimiei şi nu numai.Cu un colectiv tânăr şi dinamic, firma noastra vine în întâmpinarea clienţilor săi cu o ofertă competitivă şi variată, completată periodic cu produse noi în funcţie de solicitările dumnoavoastră.

Obiectivul societăţii este acela de a fi mereu alături de clienţii noştri, venind în întâmpinarea lor cu o gamă diversificată de produse, în funcţie de nevoile fiecăruia. Cunoaşterea cerinţelor şi aşteptărilor potenţialilor clienţi cât şi o perspectivă cât mai exactă asupra pieţei reprezintă de asemenea un obiectiv important.

Alte detalii

Nume Comercial
PETAL COM SRL
Adresa
Intrare Tufanelelor, nr. 9