After School Regina Maria

Educatie   Ploiesti   20 vizualizări Referinţă: 613

Locatie: Ploiesti


After School Regina Maria s-a înființat din dorința de a oferi copiilor servicii de inalta clasa, activități instructiv-educative specifice vârstei dar și un mediu cald și placut unde copiii să vină cu plăcere în fiecare zi! Parintii, dorindu-si ce este cel mai bun pentru copiii lor, trebuie sa stie ca cei mici primesc toata atentia cadrelor didactice si angajatilor After School Regina Maria.

În cadrul instituției noastre vă așteaptă un colectiv de profesioniști cu experiență didactică, rolul acestora fiind acela de a ajuta copiii să-și descopere si sa isi dezvolte aptitudinile, creativitatea și să-și creeze o imagine pozitivă despre sine.

Suntem un centru educațional destinat activităților educativ recreative, de tip after school, before school și de petrecere a timpului liber, intr-un mod creativ, relaxant si distractiv pentru copii din ciclul primar, preșcolar si gimnazial.

Cladirea are o suprafata de 645 mp, este un spatiu generos, cu toate dotarile necesare . Curtea are o suprafata de peste 1500 mp si asigura climatul adecvat pentru relaxare si distractie. Locul de joaca ii asteapta pe cei mici in fiecare zi.Cu toții avem un scop comun să vă oferim cele mai bune servicii educaționale!

Misiunea noastra este sa asiguram copiilor un mediu in care sa se simta fericiti si in siguranta, in care sa deprinda si sa-si consolideze cunostintele necesare la scoala si in viata.

Activitatea Centrului Educational Regina Maria este impartita in urmatoarele directii principale: After School, Before School, Scoala in vacanta , Evenimente si petreceri si Cursuri .

Programele de After School, Before School si Scoala de vara/iarna/primavara sunt structurate astfel incat sa oferim copiilor inscrisi in ele o a doua casa, in care ei sa poata sa creasca si sa se dezvolte armonios, sa aleaga ce le place si sa poata sa descopere noi pasiuni.

Alte detalii

Adresa
Strada Basarabilor 10