SISU Academy

Educatie   Ploiesti   13 vizualizări Referinţă: 615

Locatie: Ploiesti


Fiecare viață este un mister care așteaptă să fie descoperit, nu o greșeală care trebuie corectată.

Am creat un centru educațional în care bucuria, energia, respectul, empatia, perseverența, generozitatea și creativitatea sunt la ele acasă, prin dezvoltarea unui program after-school care creează copiilor ocazia de a experimenta, de a explora, de a se cunoaște, de a se dezvolta cognitiv și emoțional. În fiecare zi, copiii își vor dezvolta spiritul SISU, concept finlandez prin care se definește curajul, perseverența, puterea interioară de care dispunem pentru a trece peste orice obstacol.

SISU Academy este un proiect educațional ambițios care își propune să aducă un plus de valoare în educația copiilor și tinerilor din România, prin adaptarea metodelor și ideologiei educației finlandeze.

Am ales acest model datorită nivelului de performanță recunoscut la nivel european. Pornind de la valorile naționale regăsite în tematica curriculară, coroborate cu metodele și sistemele propuse de modelul finlandez, dorim să optimizăm rezultatele elevilor prin abordare individualizată, centrată pe elev și să punem în valoare potențialul creativ al fiecărui copil în parte.

Alte detalii

Adresa
Strada Nicolae Iorga, nr. 14