UNIVERSUM

Organizari evenimente   Bucuresti   21 vizualizări Referinţă: 616

Locatie: Bucuresti


Munca noastră se bazează pe un mix unic de oameni extraordinari și idei creative. Proiectele noastre adună la un loc experți din toate domeniile, de la management de proiect și inovație, la pionieri digitali, specialiști în resurse umane și comunicare creativă. Traineri, prezentatori de excepție, artiști vizuali, designeri, facilitatori, muzicieni, comunicatori fusion, magicieni și orice alt expert pe care ai putea să ți-l dorești îi avem pe toți în echipa noastră.

Compania este construită în jurul conceptului de arhitectură de eveniment, iar membrii fondatori ai Universum Events au peste zece ani de experiență în organizarea de evenimente complexe.

Valorile companiei vin în suportul viziunii, conturează cultura și reflectă ceea ce deține compania. Acestea sunt baza identității companiei principiile, crezurile și filozofia valorilor.

Există multe companii care au ca focus doar competentele tehnice uitând de competențele care umanizează brandul.

Un set de valori puternice aduce companiei atât avantaje interne cât și externe companiei, precum:

Pasiune

Pasiunile se descoperă și se construiesc treptat, iar un lucru cert este faptul pasiunea naște profesionalism. De aceea suntem concentrați spre a ne depăși limitele iar motto-ul care ne caracterizează este You must do the things you think you cannot do!

Comunicare

Comunicarea este cel mai simplu mod de a transmite idei și percepții. Eficiența în comunicare, înainte de toate, ține de principii și valori asumate și profund interiorizate precum: sinceritate, moralitate și empatie față de celălalt. Universum s-a creat și crește în jurul acestor valori, la baza cărora se află comunicarea continuă.

Inovație

Ideile se nasc din alte idei. Creăm proiecte și încurajăm găsirea de soluții noi, diferite și viabile, fără să ne stabilim convingeri limitative. Compania îmbrățișează dezvoltarea alături de oameni pasionați care reușesc să imbine un set divers de perspective și experiențe. Universum Events ține adesea sesiuni de brainstorming în jurul unor noi teme și obiective în vederea stabilirii celor mai potrivite strategii.

Dupa ce devii clientul nostru, vei fi umit de atenția de neegalat pe care o acordăm nevoilor tale și de modul în care ne investim toată energia și ideile ieșite din comun pentru a face lucrurile să meargă către excelență.

Acordă-ne măcar 5% din încrederea ta și te vom suprinde cu un concept inovativ, dar prietenos cu bugetul, care se va potrivi perfect nevoilor organizației tale!

Cum?

1. Organizăm evenimente corporate care variază de la team building, la conferințe, promoții sau petreceri.

2. Dezvoltăm și folosim concepte unice, care au un impact semnificativ asupra mediului de afaceri, cum ar fi: Internet & Mobile World sau Bucharest Technology Week.

Numim ceea ce facem Arhitectura de Evenimente și asta presupune mult mai mult decât managementul unui eveniment corporate. Știm că evenimentul tău este parte integrată a strategiei tale de comunicare și de aceea începem prin a înțelege valorile companiei tale, obiectivul evenimentului, publicul țintă și brieful. Adăugăm apoi creativitatea noastră, o experiență bogată în organizarea de evenimente corporate și atenție la cele mai mici detalii.

Procesul nostru unic de arhitectură de evenimente generează o bază materială puternică, sub forma unui plan solid și detaliat, în timp ce abordarea noastră centrată pe client creează o fundație emoțională stabilă bazată pe încredere și înțelegere reciprocă. Odată creată această fundație, vom ține legătura în permanență cu tine pentru a fi siguri că evenimentul este tot ceea ce ți-ai imaginași mai mult.

Construim de jos în sus pentru a crea o experiență memorabilă care să oglindească brandul și stilul tău, fie el super-creativ, ultra-profesional sau de o eleganță clasică.

De ce?

Obiectivul nostru este simplu: vrem sa contribuim la dezvoltarea unei societăți mai bune ajutând mediul de afaceri să crească prin angajați bine informați și prin implementarea unor tehnologii de ultimă oră. Credem că aceasta este cheia către dezvoltarea armonioasă a unei societăți și vrem să contribuim la progresul societăți românești.

Luăm acest rol foarte în serios și fiecare concept pe care îl dezvoltăm are în vedere următoarele criterii:

Transmite activitatea cunoștințe noi care îi vor inspira pe participanți și pe care le vor putea folosi începând cu urmatoarea zi?

Vor fi participanții mai apropiați de colegi, mai productivi sau mai fericiți în urma evenimentului?

Vor fi participanții inspirați să se dezvolte, să învețe mai mult și să fie profesioniști mai buni? Dacă da, acesta este tipul de proiect pe care ne dorim sa îl dezvoltăm și căruia îi vom dedica toată pasiunea noastră.

Dacă te gândești la un asemenea proiect am fi onorați să aflăm mai multe detalii și să îl implementăm împreună!

Alte detalii