Centrul educațional Stars

Educatie   Ploiesti   11 vizualizări Referinţă: 618

Locatie: Ploiesti


Activitatea principală a elevilor de la Centrul educațional Stars este rezolvarea temelor zilnice primite la şcoală.

Unul dintre obiectivele principale ale echipei noastre educaţionale îl reprezintă obţinerea calificativelor sau a notelor maxime la toate materiile studiate.

Fiecare copil este îndrumat, susţinut și ajutat cu maximă atenţie şi evaluat periodic pe baza unor fişe de observaţie, care se prezintă periodic părinţilor.

Temele zilnice sunt însă doar o parte a efortului educaţional al echipei Stars. Ştim că un elev are nevoie, în afară de manuale şi rechizite, de o motivaţie puternică a pentru învăţare.

Aceastã motivaţie o găsim şi o cultivăm cu răbdare şi tenacitate prin joacă, proiecte si concursuri, care îi vor ajuta pe elevi să îşi dorească să cunoască mai multe, să înţeleagă materia studiată, să gândească independent, să devină curioşi, să întrebe.

La Centrul educațional Stars, elevii sunt pregatiţi, asistaţi și încurajaţi să participe la concursurile şcolare, să evolueze în medii concurenţiale care le pun în valoare cunoştinţele şi abilităţile.

Organizăm activitaţi distractive si recreative sănătoase, cum ar fi gimnastica, săritul în trambulină, dansul, baschetul, scrima, karate, şahul şi tot ce se poate imagina pe vreme bună în curtea interioară sau pe vreme friguroasă în sala de sport.

Le oferim copiilor dumneavoastra jocuri de creaţie, cum ar fi desenul, modelajul, decupatul, lipitul.

Inventăm jocuri, citim împreună cu copiii poveşti, vizionăm filme și piese de teatru, vizităm muzee, ne plimbăm prin parcuri, descoperim lumea.

Copiii descoperă lumea prin joacă, iar nouă ne place să ne jucăm!

Alte detalii

Adresa
Strada Aurel Vlaicu Nr. 9