Events by Carmen Ionita

Organizari evenimente   Sector 3   24 vizualizări Referinţă: 623

Locatie: Sector 3


Events by Carmen Ioniță, agenția de organizare evenimente private și corporate, are o experiență de peste 13 ani în domeniul planningului festiv. Cu un portofoliu impresionant, agenția se distinge prin personalizarea serviciilor, prin amploarea proiectelor și prin furnizarea de pachete complete de servicii aferente planificării și organizării de evenimente. Atelierul de design floral al agenției vizează cele mai înalte standarde în domeniul floristicii de ceremonie și decorurilor publice.

Suntem un organism antreprenorial complex, al cărui scop este să creeze cadrul unor ceremonii și povești de dragoste unice. Vă invităm să ne cunoaștem personal căci numai așa vă putem croi, proba și livra evenimentul care să vă reprezinte ca o carte de vizită. Vă dăm soluții, nu vă promitem utopii.

Știm antidotul lui nu se poate și știm prea bine cum să facem să se poată

Aici, la noi, este locul unde voi spuneți povestea, iar noi o regizăm și o producem, cadru după cadru. Căci o ecranizare are acele valențe cinematografice, cel mai adesea mai convingătoare decât romanul însuși

Events by Carmen Ioniță, agenția specializată în împlinirea viselor!

Altfel. Mai bine. Mai frumos. Mai ales. Mai ca voi.

Alte detalii

Adresa
Str Vulcan Judetul Nr. 9
Youtube video: