Papet

Educatie   Bucuresti   19 vizualizări Referinţă: 625

Locatie: Bucuresti


Magazin online de birotica si papetarie,produse pentru pictura,grafica,desen si hobby-creativ.Activam pe piata de birotica si papetarie din 1993. Avem si doua magazine de papetarie/birotica/rechizite/art&hobby in care incercam sa va oferim o gama cat mai mare, astfel incat sa nu stati pe drumuri degeaba!

Daca ajungeti la noi si nu gasiti ce cautati, puneti-ne la treaba si comandati ce aveti nevoie. Daca va putem aduce fiti siguri ca o vom face !!! Am rezolvat 99% din cerinte.

De ce sa ne alegeti pe noi si nu pe altii ?

Ne straduim sa va oferim cea mai variata gama de produse/brand-uri la cele mai bune preturi(care sa fie in stoc si nu doar in poze on-line!!!)Preturi competitive! In permanenta verificam preturile sa fie cele mai bune, evident raportate si la calitate(brand).Incercam ca la fiecare produs sa va oferim minim 3 variante de pret/calitate. Vrei cel mai mic pret? Il ai.Vrei ceva la pret bun,calitativ si pret ok ? Il ai.Vrei brand de lux ? Il ai.Avantajul este ca ne gasiti atat online - - cat si in cele doua magazine, unde poti testa produsele.Primul este situat la P-ta Unirii, pe str.Stelea Spatarul nr.1 la intersectia cu str.Sf.Vineri, iar cel de-al doilea pe Calea Calarasilor, vizavi de benzinaria Mol.

Alte detalii

Nume Comercial
Activ Papet SRL
Adresa
Str. Stelea Spataru 1