Lavi Decor

Organizari evenimente   Timisoara   15 vizualizări Referinţă: 629

Locatie: Timisoara


Iubirea este cel mai frumos dar pe care ni-l putem oferi unul altuia. Este un gest suprem de daruire si dorinta ca de acum celalalt sa fie mai presus de noi. Rezultatul acestei iubiri este dorinta de a trai alaturi de celalalt pentru tot restul vietii, renuntand la individualisme si creand un minunat NOI. Fiecare dintre voi aveti povestea iubirii voastre, iar acum doriti sa o faceti publica, traindu-va viata impreuna si unindu-va vietile in fata lui Dumnezeu si a oamenilor.

Bucuria iubirii se citeste in privire si pe chipurile celor care o traiesc. Cum bucuria nu poate fi ascunsa, vine dorinta de a o impartasi prietenilor si familiei.Ziua in care fiecare decide sa isi uneasca viata cu a celui pe care il iubeste trebuie sa fie deosebita, asa cum fiecare viseaza. Fiecare detaliu trebuie sa fie perfect, nimic nu poate strica inceputul unei noi vieti.Aici Lavi Decor va poate ajuta: va putem oferi tot ce va doriti, incadrandu-ne in bugetul stabilit de dumneavoastra,de la flori,( buchetele de pe masini, buchetul de mireasa, lumanari de nasi etc) amenajare sala, amenajare biserica. De asemenea va putem oferi contacte pentru orice serviciu suplimentar pe care il doriti.

Va stam alaturi pentru aranjarea celor mai mici detalii, deoarece noi stim ca detaliile fac diferenta intre ceva frumos si ceva cu adevarat special.

Alte detalii

Adresa
Str. Zorilor, Nr. 7 Loc. Dumbravita