Papetarie

Educatie   Voluntari   16 vizualizări Referinţă: 637

Locatie: Voluntari


Papetarie.ro este un magazin de papetarie online, lansat in 2010, care iti ofera papetarie de calitate de la cei mai buni producatori europeni - Schneider Schreibgeräte din Germania, CEP Office Product si Clairefontaine-Rhodia din Franta si multi altii. Produsele noastre sunt tot ce ai nevoie pentru biroul tau, de la mici articole de papetarie, la instrumente de scris, produse de arhivare si organizarea documentelor, afisare si pana la masini de birou si servicii de personalizare.

La un an de existenta, am fost declarati Cel mai bun magazin online de Birotica si Papetarie la Gala Premiilor Ecommerce 2011, care atesta ca suntem un magazin online de incredere, cu un flux de comanda sigur si care isi respecta clientii.

Suntem parte dintr-un grup de papetarie cu experienta din 1993

Papetarie.ro face parte din grupul Austral, lider de piata cu experienta din 1993 in distributia de papetarie in Romania. Te poti baza, deci, ca avem marfa pe care ti-o doresti, pe care ti-o livram rapid si sigur in toata tara.

Suntem un instrument de vanzare online sigur, rapid si ieftin

Papetarie.ro este divizia Austral ce se adreseaza segmentului persoanelor fizice si firmelor mici si mijlocii, astfel in urma reducerii costurilor si a simplificarii intregului proces de vanzare, iti punem la dispozitie marfa de calitate la cele mai bune preturi. In plus, magazinul nostru are o interfata prietenoasa si usor de navigat, iar procesul de comanda este unul simplu si rapid, dintr-un singur pas.

Suntem o echipa bine pregatita si gata oricand sa te ajutam

La Papetarie.ro nu gasesti doar produse de papetarie, ci si oameni bine pregatiti, care cunosc foarte bine produsele si sunt gata oricand sa iti raspunda telefonic sau pe email la orice intrebari, sa te consilieze cu privire la caracteristici, sa iti recomande solutii si produse complementare sau sa te sfatuiasca atunci cand nu esti hotarat, pentru a face alegerea cea mai buna.

Alte detalii

Nume Comercial
Austral Trade S.R.L.
Adresa
Soseaua Pipera-Tunari 1C