OK Service Corporation

Educatie   Ploiesti   31 vizualizări Referinţă: 639

Locatie: Ploiesti


OK Service Corporation a fost înfiinţată în anul 1991, fiind una dintre primele companii de instruire cu capital privat din România. OK Service Corporation concepe și livrează anual peste 100 programe de formare profesională, adresate în mod preponderent dar nu exclusiv managementului mediu și de vârf din organizațiile private și publice din România și abordează o paletă diversă de domenii precum: Management & Leadership, Finanțe Contabilitate, Administrație Publică, Mini MBA, Antreprenoriat, Managementul Calității, Managementul Resurselor Umane, Guvernanță Corporativă, Marketing și Comunicare, Integrare Europeană, Managementul Schimbării Organizaționale.

Avem ca obiectiv principal furnizarea unei experiențe educaționale unice pentru participanții noștri, în cadrul unui mediu plin de provocări profesionale, care vă asigură că fiecare parte a programului organizat este într-adevăr de primă clasă.

OK Service Corporation și-a dobândit statutul și aprecierea de care se bucură astăzi, în special datorită lectorilor și partenerilor educaționali pe care îi are. Aceștia sunt selectați din rândul specialiștilor care activează cu succes în

domeniul pe care îl prezintă și fac parte din categoria experților practicieni capabili să-și prezinte întregul bagaj de cunoștințe și experiențe în fața clienților noștri, din mediul privat sau administrație publică.

Pe parcursul celor 31 de ani de activitate compania a derulat numeroase proiecte/ contracte de prestări servicii de formare profesională atât cu organizații din mediul privat cât și din administrația publică. Derulăm servicii de instruire pentru Ministere, Agenții Naționale, Primării, Prefecturi, Instituții Publice Locale, Spitale, Consilii Județene, Companii Naționale, etc.

Programele noastre educaționale (seminarii, cursuri, workshop-uri, Mini MBA-uri, study tour-uri, etc.) se desfășoară în București și în majoritatea reședințelor de județ din țară. În funcție de cerințele organizațiilor programele pot fi personalizate sau de tipul Business Study Tour.

Alte detalii

Adresa
Strada Ardealului, Nr. 2