ALTHERA

Educatie   Sfantu Gheorghe   15 vizualizări Referinţă: 640

Societatea ALTHERA EVALCOV SRL face parte din sectorul terțiar, cel al serviciilor. Obiectul de activitate al firmei este: Alte forme de învăţământ n.c.a., Clasa CAEN 8559.

Ideea înființării Centrului ALTHERA a pornit de la constientizarea faptului ca Europa se deplasează către o economie și o societate bazată pe cunoaștere. Oamenii au libertatea de a alege stiluri de viață variate dar, în mod egal și responsabilitatea de a-și contura propria viață. Motivația individuală a învațării și varietatea posibilitaților de a învăța sunt cheile fundamentale în implementarea cu succes a învățarii de-a lungul vieții.

Fiecare trebuie să poată să urmeze căi de educație/învățare la propria alegere, în loc să fie obligat să urmeze căi predeterminate către destinații anume. Aceasta înseamnă, foarte simplu, că sistemele de educație și instruire trebuie să se adapteze la nevoile și cererile individului si nu invers.

ALTHERA EVALCOV este partener cu EMVIKA CENTRU SRL, sub egida unei asocieri iar din 2013 continuă colaborarea cu ONG-urile cu Asociaţia ASIMCOV, Societatea administratoare al INCUBATORULUI de AFACERI din Sfântu Gheorghe, COVIMM CONSULTING SRL, având forma de colaborare parteneriate.

Principalele activităţi ale parteneriatului sunt:

asigurarea participării membrilor la cursuri de perfecţionare şi instruire

formarea grupurilor profesionale în diferite domenii, pentru ca transferul de informaţii şi menţinerea relaţiei cu membrii să devină mult mai eficientă

Alte detalii

Nume Comercial
ALTHERA EVALCOV SRL
Adresa
str. Nicolae Iorga nr.18/A