Cabinetul de avocatură Cimpu Maria Cristina

Cabinet Avocatura   Timisoara   19 vizualizări Referinţă: 644

Locatie: Timisoara


Avocatul este şi trebuie să rămână apărătorul ordinii legale, el reprezintă în definitiv subtilitatea rafinată a raţiunii şi a convingerii, adică Dreptul însuşi, în lupta victorioasă cu forţa pătimaşă şi brutală.

Cabinetul de avocatură Cimpu Maria Cristina a fost înființat în anul 2006 la Timișoara, iar fundamentul activităților juridice prestate îl constituie dedicarea, eficiența și respectul față de fiecare client. În opinia noastră, avocatura nu este o simplă profesie, presupunând mai mult decât orice implicare completă în fiecare caz în parte, atenție sporită și deosebită onestitate față de client.

Cu o experiența profesională de peste 16 ani, cabinetul nostru de avocatură a avut și are o rată foarte mare de succes (atât în procedură amiabilă, cât și în fața instanțelor de judecată). Totodată, ne putem mândri cu sinceritatea de care dăm dovadă și care poate fi constatată de către client încă din momentul în care acesta ne calcă pragul pentru o consultație. Cu siguranța nu pot fi calculate cu exactitate șansele de succes ale unui caz, dar de la noi veți afla în mod clar care sunt riscurile pe care urmează să vi le asumați în cadrul unei situații litigioase și care sunt căile procedurale pe care le aveți la dispoziție.

Un avocat bun se preocupă să își cunoască clientela, să asculte problemele persoanelor care îi solicită serviciile pentru a le înțelege și a ajuta la rezolvarea lor, ghidându-se după principiile bunei credințe, ale legalității și moralității, atât în prestarea serviciilor sale, cât și în stabilirea unor onorarii avocațiale echitabile. De aceea, cu seriozitate, implicare și profesionalism, cabinetul nostru de avocatură și-a stabilit ca scop acordarea unor servicii juridice de calitate, atât preventiv, înainte de apariția oricăror probleme cât și, în mod activ, în momentul în care situațiile neprevăzute au apărut.

Alte detalii

Adresa
Henri Coandă, nr. 6, ap. 1