Nunta Sbiu

Organizari evenimente   Sibiu   18 vizualizări Referinţă: 650

Locatie: Sibiu


Speranțe... Iubire... Început... Cum ați defini, într-un singur cuvânt, ziua nunții? Pentru noi, nunta reprezintă un moment unic în viața dumneavoastră, care trebuie organizat cu măiestrie şi migală, trăit cu intensitate şi păstrat cu sfinţenie în suflete. "Excelent!" Acesta este cuvântul pe care echipa noastră îl doreste de la dumneavoastră. Oferta competitivă de preturi, experienţa şi seriozitatea sunt argumentele care ne recomandă ca profesionişti desăvârşiti în acest domeniu.

SONORIZARE

Pe bună dreptate se spune că muzica face nunta. Buna dispoziţie a invitaţiilor este crucială pentru soarta evenimentului. Gama largă genuri muzicale aflată în portofoliul nostru, poate multumi şi cele mai exigente gusturi.

Din acest punct de vedere, singura grijă a dumneavoastă ar trebui să fie cea a pantofilor... Sonorizarea audio profesională, boxe de înaltă fidelitate, laserele şi efectele de lumini, maşina de baloane şi cea de fum, precum şi experienţa DJ-ului, garantează o ambianţă plăcută, "încinsă" la maxim la momentul potrivit!

FILMARE NUNTĂ

Nunta este un film în care mirii au rolurile principale, si pentru că scenele nu se pot repeta, ele trebuie să fie surprinse perfect, în mod instantaneu.

Pentru asta, experții nostri de la nunta-sibiu sunt pregătiți cu aparatură digitală de ultimă generație. Restul depinde de dumneavoastră. Genericele şi efectele digitale alături de un fundal sonor adecvat vă vor încadra povestea de iubire, intr-un film cu happy-end garantat!

DECORĂRI

Figurine disney, cifre, litere, jumbo, ghirlande, arcade, inimi, flori, iată ce pot face mâinile dibace din baloane! Baloane cu aer sau heliu, într-o diversă paletă de culori, perfect aranjate în formă dorită, baloanele reuşesc să confere sălii de nunţi un plus de personalitate.

La orice nuntă, masa mirilor şi a naşilor atrage ca un magnet, priviriile tuturor. De aceea decorul acesteia trebuie să emane rafinament. Lăsați-ne pe noi, profesioniştii de la nunta-sibiu.ro, să ne ocupăm de acest aspect. Iar dacă scaunele "standard" ale localului nu vă mulţumesc, ca prin minune, cu husele potrivite, ele devin elegante. Trebuie doar să alegeţi culoarea preferată, restul e magie...

INVITAȚII

Invitaţia de nuntă este mai mult decât o bucată de hârtie pe care sunt menţionate informaţii despre eveniment, aceasta evidenţiind personalitatea mirilor şi stilul lor unic.

Vă oferim o gamă variată de invitaţii pe siteul nunta-sibiu.ro atat pentru nuntă dar şi pentru botez pe care vi le punem la dispoziţie în cataloage din diferite colecţii.

Alte detalii

Adresa
Str. Târgul Peștelui, nr. 17