Gradinita nr. 9 Campina

Educatie   Campina   20 vizualizări Referinţă: 656

Locatie: Campina


Grădiniţa cu P.P. nr.9 din Câmpina funcţionează din anul 2010 în clădirea de pe strada Rahovei nr.13 în care a funcţionat Grădiniţa nr.7 . Clădirea fostă casă de locuit a fost adaptată învăţământului preşcolar din anul1953.

În prezent grădiniţa funcţionează cu trei grupe de program prelungit, fiind dotată cu bloc alimentar, magazie de alimente, sală de mese, trei birouri, cabinet medical şi izolator,cabinet metodic, patru grupuri sanitare, vestiare, spălătorie şi călcătorie, o curte mare amenajată cu bănci şi spaţiu de joacă .

Ca o consecinţă a reorganizării reţelei şcolare în Municipiul Câmpina Grădiniţa cu P.P. nr.9 a primit ca structuri pe lângă Grădiniţa nr.1( începând cu 01.11.2013), Grădiniţa cu P.P. nr.8, şi Grădiniţa nr.3.

Locaţiile acestor grădiniţe se desfăşoară tot în case amenajate şi adaptate pentru învăţământul preşcolar.

Grădiniţele cu program normal sunt dotate cu săli de grupă, cabinete metodice,grupuri sanitare, vestiare, camera pentru lapte şi corn. Fiecare grădiniţă are curte amenajată cu băncuţe şi cu spaţiu de joacă.

Grădiniţa cu P.P. nr.8 în prezent funcţionează cu două grupe de program prelungit. Pentru această unitate s-au efectuat lucrări majore de modificare a circuitului alimentelor. Cu sprijinul Primăriei Municipiului Câmpina al I.S.J. Prahova, al sponsorilor am renovat şi modernizat interiorul grădiniţei.

Alte detalii

Adresa
Str. Rahovei, Nr.13