OLTINA

Industria alimentara   Urlati   17 vizualizări Referinţă: 660

Locatie: Urlati


Societatea comerciala Oltina IMPEX PROD COM SRL este o companie de succes cu capital integral romanesc, cu o bogata experienta in domeniul moraritului si panificatiei, fiind in acest moment liderul incontestabil in regiune in domeniul moraritului si panificatiei..

Infiintata in 1994 in orasul Urlati - Prahova, Oltina a devenit , dupa 25 ani de investitii si perfectionare permanente, societatea de profil preferata de majoritatea consumatorilor, produsele Oltina fiind apreciate deoarece raspund cerintelor cele mai exigente ale pietei.

Cei peste 400 de angajati cu inalta calificare in domeniul moraritului si panificatiei lucreaza zilnic, cu pricepere si daruire, pentru a produce si distribui paine si specialitati de panificatie, faina de grau si malai in toata Romania, in statele membre UE, dar si in state din Asia Centrala si de EST, dezvoltarea retelei de distributie fiind in continua expansiune.

Societatea noastra se ingrijeste indeaproape ca personalul sa fie bine motivat si sa aiba in plus un nivel ridicat al conduitei profesionale.

SUNTEM SPECIALIZATI in productia painii, a specialitatilor de panificatie si patiserie, a fainurilor de grau si porumb precum si in distributia acestora.

Podusele de panificatie si specialitatile de panificatie Oltina sunt distribuite in toate judetele Romaniei si in unele state UE.

Produsele de morarit (faina de grau si malaiul )sunt distribuite in toata tara si in tari din UE si Asia.

Prin investitii de cca. 20 milioane de euro, unitatile de productie ale Oltina au fost retehnologizate cu utilaje achizitionate de la companii de renume mondial precum BUHLER Germania, Ocrim Italia, Gostol Slovenia, etc., aducand astfel un plus de calitate produselor noastre.

Alte detalii

Nume Comercial
IMPEX PROD COM SRL
Adresa
Strada 1 MAI, 33B