Abatorul Peris

Industria alimentara   Voluntari   17 vizualizări Referinţă: 671

Locatie: Voluntari


Să dăm porcului ce-i al porcului!

Carnea de porc. Gustoasă. Cu grăsime cât trebuie. Nelipsită de la orice masă care se respectă. Ce ar fi bucătăria românească fără carnea de porc? De la fripturi la sărmăluțe, de la grătare la tocănițe, carnea de porc e sarea și piperul.

E timpul să ne readucem cu toții aminte de gustul adevărat de porc românesc: porcul Periș

100% românesc.

Ca să fie carnea cum trebuie, un porc trebuie crescut cum trebuie. Cu pricepere și respect, nu pe grabă și la bandă.

Așa este crescut porcul la Periș, de peste 50 de ani, în fermele românești din zonă: mănâncă sănătos, crește în voia lui, iar când este tăiat, este tăiat ca să fie bun la gust, nu doar să-ți ia ochii. De la cap la coadă, porcul de Periș este 100% românesc. Și se mândrește cu asta.

Respect pentru prospețime.

Ne place ca totul să fie aproape și să lucrăm cu oameni pe care îi putem privi în ochi. De la ferme la Abatorul Periș și de la Abatorul Periș la rafturile magazinelor, distanțele sunt scurte. De exemplu,

un porc care a fost tăiat ieri, este în dimineața zilei următoare pe rafturile magazinelor din București. Pentru că vine de la doar 40 de kilometri. Mai proaspăt de atât l-ai avea doar dacă ar fi porcul tău din curte.

Gustul autentic Periș.

Se spune că porcul Periș se cunoaște după gust. Gustul inconfundabil de porc proaspăt, fraged și suculent. Gustul care merge perfect și în cratiță, și pe grătar, și într-un wok chiar. Gustul de porc adevărat. Care adună în el muncă, tradiție, pricepere și, mai ales, pasiune pentru carnea de porc.

Periș. Porc proaspăt românesc.

Alte detalii

Adresa
Cubic Center, Bulevardul Pipera 1, Voluntari