Dalavini Events

Organizari evenimente   Ploiesti   23 vizualizări Referinţă: 675

Locatie: Ploiesti


Dalavini Events este o agentie full-service din Ploiesti in organizare de evenimente: va punem la dispozitie o gama completa de servicii perfect adaptabile tipului de eveniment dorit: evenimente speciale (nunti, botezuri, aniversari), evenimente tematice (Martisor, Paste, Craciun, Anul Nou, Ziua Indragostitilor, Halloween), evenimente corporate (Cocktail-uri, Festivaluri, Concerte, Expozitii, Receptii, Lansari), sau orice vrei sa devina special.

Am inceput activitatea alaturi de miri ce au avut incredere in noi si nu i-am dezamagit, ba chiar acele frumoase nunti au fost ca o carte de vizita pentru noi. Am avut impreuna momente de neuitat si bineinteles am fost prezenti alaturi de ei si la sarbatorirea botezului in urma venirii pe lume a unui nou membru al familiei. Dar iata ca experienta, creativitatea si nu in ultimul rand profesionalismul ne-au indrumat activitatea si catre alt segment: organizam petreceri pentru copii, petreceri de Halloween, suntem alaturi de companii la realizarea diferitelor receptii, lansari de produse, festivaluri.

Realizam decoratiuni pentru orice tip de eveniment: nunta, botez, petrecere dar imaginatia si bunul gust nu s-au oprit aici. Agentia Dalavini concepe si realizeaza decoratiuni pentru Mall-uri, showroom-uri , hoteluri, vitrine, decoratiuni, ornamente de Craciun, Paste, Valentine`s Day, 8 Martie. Suntem prezenti si atunci cand doriti sa va decorati casa in prag de sarbatoare dar si cu mici decoratiuni ce le puteti face cadou .

Si, pentru ca va respectam si suntem de 10 ani alaturi de voi, ne-am gandit sa va venim in ajutor si sa va oferim cele mai frumoase cadouri de sarbatori ambalate intr-un mod special. Pentru companii , si nu numai, punem la dispozitie combinatii variate de cosuricadou de sarbatori, cadouri de lux, cosuri gourmet, cosuri corporate.

Asadar, va asteptam la sediul agentiei noastre din Ploiesti, unde veti gasi cataloage, fotografii, inregistrari video, mostre si, nu in ultimul rand, o echipa de oameni profesionisti. Pentru mai multe detalii va invitam sa vizitati si magazinul online de accesorii si cadouri pentru evenimentul dumneavoastra:

Va asteptam cu drag!

Noi detinem misterul rafinamentului!

Alte detalii

Adresa
P-ta. Victoriei, nr. 7, bl. Aest, sc. B, ap. 13