Fresco

Horeca   Cernica   22 vizualizări Referinţă: 686

Locatie: Cernica


Proiectul Fresco a debutat in 1992, devenind in timp unul dintre principalii furnizori de solutii dedicate HORECA si Retail. Compania beneficiaza de un actionariat mix, roman-german, unde partea romana este reprezentata de catre directorul general al companiei, Mugurel Paun, un pasionat incurabil de industria echipamentelor profesionale dedicate, in timp ce partea germana este sustinuta de catre una dintre cele mai mari platforme logistice din Europa, Virtus Group GmbH.

Suntem o companie matura, cu o experienta acumulata de peste 30 ani de activitate in domeniu si detinem toate resursele necesare pentru realizarea in conditii optime a proiectelor abordate. Consultanta competenta, atitudinea flexibila, proactiva si nu in ultimul rand, reteaua nationala de asistenta tehnica sunt plus valori incluse in oferta Fresco Expert.

Consultanta & Proiectare

Consultantii nostri ofera proiectare gratuita cu echipamentele selectate, asigurand usurinta in exploatare, functionalitate si respectarea tuturor normelor sanitare in vigoare si urmarind maximizarea eficientei investitiei.

Solutii Complete Echipare

Datorita parteneriatelor cu producatorii externi, Fresco Expert prezinta o gama extinsa de optiuni de echipare pentru orice proiect, indiferent de specificatii sau complexitate, incluzand solutii si branduri recunoscute la nivel international.

Livrare, Instalare, Training

Livrarea si montajul sunt asigurate la nivel national, prin echipa de tehnicieni poprie. Clientii beneficiaza de montajul si punerea in functiune a echipamentelor furnizate. Pentru optimizarea performantelor utilajelor comercializate, personalul implicat in operarea acestora beneficiaza, la cerere, de training familiarizare & utilizare.

Servicii Mentenanta

Retea proprie de asistenta, acoperire nationala, dotare logistica la cele mai inalte standarde si acces la un depozit extins de piese de schimb, asigurand garantia rezolvarii oricarui incident. Asiguram asistenta de tip preventiv si corectiv, pentru exploatarea echipamentelor

Alte detalii

Nume Comercial
SC FRESCO EXPERT SRL
Adresa
Strada Oxigenului 1H, Hala 4